maanantai 3. kesäkuuta 2013

Jokapaikan höylä

Viikonloppuni vierähti auringosta, hyvästä ruoasta ja leipomisesta nauttien. Jostain syystä se, että tykkään leipoa ja syödä niitä leipomuksiani, ei sovi kaikille. Onhan se nyt järkyttävää, että ihminen, joka opiskelee ravintoneuvojaksi ja "paasaa" terveistä elämäntavoista, vetää itse jotain kakkua ja muuta mässyä suustaan alas.
Olen aina peräänkuuluttanut maalaisjärkeä, ihan yleisestikin. Mitä tulee terveisiin elämäntapoihin ja hyvää oloon, maalaisjärki on erittäin tärkeää. Tai jokainen tyylillään, mutta nyt puhunkin siis itsestäni.
Väitän, että syön monipuolisesti ja pääosin terveellisesti. Tykkään hyvästä ruoasta ja myös herkuista sekä myös niiden tekemisestä. Miksi kieltää itseltään oikeastaan mitään, kun perusasiat ovat kunnossa?
Mikä kumma siinä on, että varsinkin meillä suomalaisilla on kova tarve lokeroida ihmiset ja paheksua, jos ei jumankauta siinä muotissa pysytä? Itse kyllä lähinnä kunnioitan monitaitoisia ihmisiä. Onhan se nyt huikeaa, jos joku on lahjakas monella saralla.
Itse olen kovin kiinnostunut monista eri asioista ja huseeraan vähän siellä ja täällä. Monen mielestä se vaikuttaa levottomalta mutta entäs sitten, jos se minulle sopii? Aion jatkossakin leipoa, "paasata" ravitsemuksesta, urheilla ja laiskotella, joten repikää siitä.


 
Kuva: Terhi Valkeapää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti